Äktenskapsbrott – Trevliga stora tuttar

Hej, jag heter Frits, jag är 32 år och har varit gift med Annemarie i 6 år. Jag arbetar för TNT som kurir. Jag skulle vilja berätta vad jag upplevde idag på en nattritt. Jag var tvungen att leverera ett paket till en äldre kvinna. Så jag ringde på klockan och kvinnan svarade, hon var tvungen att teckna för kvitto först. så jag förklarar var jag ska sätta hennes signatur.
Tanklöst vandrade mina ögon i hennes barm. Hej, jag tänkte för mig själv, vilka enorma bröst den tik har.
hon frågade något, men jag bad om ursäkt och sa att jag var distraherad, hon märkte genast att jag tittade på hennes bröst.
De hängde lite lågt men det är okej. Jag sa att jag nästan ville ställa en fräck fråga. Hon sa bara fråga, jag frågade hur stora de var, hon svarade väldigt stort. sa hon flytta din bil, då kan du se dem, jag trodde inte att hon menade det men av nyfikenhet parkerade jag bilen på en parkeringsplats i slutet av gatan och gick tillbaka till hennes hus!
Hon släppte in mig och sa kaffe / te / läsk? “Soda snälla, jag är tillräckligt varm redan”. Hon stängde gardinerna och tog in en drink.

Hon sa att jag inte kommer att hålla dig upptagen för länge så jag börjar redan. hon tog av sig tröjan och fick reda på att hon inte hade på sig en behå. jag var förbryllad, precis framför mitt ansikte hängde de största tuttarna jag någonsin sett “på riktigt”
Jag kunde knappt hålla mig och hon insåg det, hon såg att något växte och sa att jag skulle ha på mig något. Hon tog av mig byxorna och boxarna. Jag hade fortfarande på mig ytterkläderna.
hon hade min stolpe 8 cm lång och 5 cm tjock i handen och började dra, hon stönade och tog den i munnen och sugade på den som om det inte fanns något kvar på jorden.
jag sa att jag cum men hon fortsatte att suga jag tog tag i hennes bröst och masserade dem kärleksfullt jag cum i hennes mun jag sprutade så hårt hon kvävde hon tog min sprutpinne ur munnen och lät mig fortsätta över hennes bröst sprutande, jag kände att jag höll sprutande så kåt jag blev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *