Gruppsexberättelser – Hooker används 1

Kvällen gick snabbt. Kaylee blev vild i den stora nattklubben. Den antillanska flickan dansade glatt till de pumpande slagna. På grund av värmen i rummet hade hon redan fått tillräckligt med blandade drycker. Trots att hon inte var full ännu kände hon redan att alkoholen gjorde sitt arbete. Den 1.63 stora tjejen blev lösare och lösare.

Den kvällen hade pigan börjat tidigt. De och hennes bästa vänner hade redan slagit ner en flaska sprit innan de gick ut genom dörren. Detta hade fått Kaylee att i hemlighet ta bort trosorna under klänningen. Det var den härliga damen ofta hade läst, men aldrig vågat. Nu kände hon det. Adrenalinet strömmade redan genom kycklingens kropp på väg till stan. Vinden mot hennes nakna fitta såg till att hon redan var blöt blöt när hon kom till Leidscheplein. Där träffade hon fler vänner. När alla var där gick de in i klubben.

Nu när kvällen var väl på gång fanns det inte många vänner kvar. Kaylee var den enda som kunde sova nästa dag. Med den tanken i huvudet bestämde hon sig för att stanna när hennes bästa vän som hon började med kvällen åkte hem. Kaylee sa adjö. Sedan gav en trevlig pojke henne en ny baco. Han följde henne ut på dansgolvet. Kaylee hade bara mycket att göra med honom. Den smidiga pojken märker snart att hon inte är mycket intresserad. Flickan flörtade redan med en annan pojke. Han hade följt baco-ungarnas misstag på avstånd och bestämt att det här var hans chans. Han närmade sig Kaylee och frågade om hon skulle vilja gå till en annan klubb. Kaylee var redo för det. Han vinkade till sina vänner och några minuter senare blev miljön plötsligt väldigt annorlunda.

 

Omedelbart efter ankomsten tas några skott. Kaylee gick gärna med. Hon svänger med pojkarna. Hon märkte att pojken tittade på hennes bröst med en kåt look varje gång hon drog upp kanten på sin axellösa klänning. Utseendet på hennes kåta dubbel-D varade alltid för länge. Normalt skulle kycklingen inte gilla det, men nu, på grund av alkoholen, brydde hon sig inte om det.

Kaylee tyckte faktiskt att gruppen var tråkig. Hennes Antillean-gener ville svänga. Och det var just inte vad folket här gjorde. Det var mer en lounge-liknande händelse. Pojkarna tycktes läsa hennes tankar. Pojken som hade frågat henne och fortfarande inte hade presenterat sig frågade flickan om hon skulle vilja ta en drink i deras sovsal. Åtminstone kunde de dansa där tills de tappade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *