Familj – Bortskämd av min son

Min son Rick var på övervåningen och duschade och bytte. I det ögonblick han gick ut ur duschen, naken vardagligt med handduken över axeln, var jag också där. Hans halvstyva kuk svängde fram och tillbaka i all sin härlighet. Jag fortsatte att se fascinerad på hans unga man. Självklart hade jag sett honom naken tidigare, men av okänd anledning fastnade bilden av min nakna son med sin svängande kuk i mitt huvud.
Jag är 50, D cup tits och jag gör mitt bästa för att hålla min rumpa och bröst attraktiva. Och jag längtar generellt mycket efter sex. Min bästa vän säger att jag har nymfomaniska tendenser. Jag hade inte haft sex på ett tag och synen av min sons kukpiskning gjorde mig extra upphetsad. Rick, min son är redan ute genom dörren. Men var hemma igen i helgen på grund av omständigheter.

Mitt behov av sex och bilden av den kuk som svängde gjorde också att mina håriga bröstvårtor var tydligt synliga under min T-shirt. Och i min fantasi blev Ricks kuk bara större och hårdare och jag blev kåvare och min fitta våtare. Kan jag motstå Rick? Jag skulle inte ta initiativet, men tänk om Rick gjorde det? Sådana tankar sprang genom mitt huvud.

 

Strax efter midnatt kom Rick hem igen. Han hade ett stort leende i ansiktet och jag kände att han hade druckit. Han lutade sig över och kysste mig fullt i munnen. Han satte sig bredvid mig i soffan. “Hur var din kväll?” Bra, “sa han,” men jag hatar de så kallade heta tjejerna som bara vill sätta igång dig och då kommer de att skära av dig. ” Jag kunde förstå hans frustrationer. Jag reagerade spontant. “Jag skulle aldrig utmana dig och sedan inte ge den hem”, sa jag. Jag undrar fortfarande vad jag menade med det då. Men jag sa det och det fastnade mellan oss. Rick tittade på mig med en nyfiken blick. Hans ögon föll till mina fortfarande hårda bröstvårtor och sa med ett leende: ”Åh verkligen? Du skulle aldrig reta mig? ” Jag hade inte tid att tänka klart och klargöra vad jag egentligen menade. Han vände sig mot mig, kysste mig igen och tittade på mina genomträngande bröstvårtor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *